Events

 

Zondag 18 augustus: Stadsspel Oostende

Op zaterdag 18 augustus organiseren we een Stadsspel in Oostende! Via allerlei toffe opdrachten in teamverband kan je andere leden leren kennen. Dit event is enkel voor leden van onze fanclub (abonnees van het TeeKay-421 Magazine) en hun gezin, partner en of ouders. Deelname is gratis.

We komen samen om 13:00 in het station van Oostende en zal vermoedelijk eindigen omstreeks 17:00 – 18:00. Later volgen meer concrete details !

Zaterdag & Zondag 29 – 30 September: FACTS

Een maand vroeger dan gewoonlijk vindt in Flanders Expo de grootste conventie van België plaats. TeeKay-421 zal aanwezig zijn met een stand en met nieuwe T-shirts die enkel op FACTS te verkrijgen zijn als je een shirt op voorhand bestelt. Je kan er je kennis over ‘Star Wars’-testen en ook eens kijken op welk personage uit ‘Star Wars’ jij het meeste lijkt.

Zaterdag 7 oktober: Echo Base Live 

Echo base is ondertussen een begrip binnen de Benelux, op deze Facebookpagina’s worden dagelijks vele ‘Star Wars’-items van zowel modern als vintage verkocht en gekocht. Echo Base Live is een evenement waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten met dezelfde passie: ‘Star Wars’! Op deze dag zijn vele kramen aanwezig, waarbij er geen gebrek is aan vintage en moderne star wars items! Dit jaar zal het evenement in Zaltbommel plaatsvinden, dit omdat voor zowel de Belgische en Nederlandse bezoekers dit goed te bereiken is. Wij kunnen niet wachten op deze dag, en hopen hier vele mensen met te ontmoeten, en natuurlijk een top score te halen bij 1 van de winkels!

 

 

 

 

 

 

Foto’s van recente events:
Twintig Jaar TeeKay-421 (11 maart)
Zandsculpturen Disney Oostende (augustus)
FACTS (21 & 22 oktober)
Star Wars Identities Utrecht (1 november)
Senate Meeting (13 januari)
Quizmeeting (maart)
FACTS Spring (april)