Events

 

Vrijdag 21 december: Star Wars Concert Brass-aux-Saxes

Op vrijdag 21 december organiseert het Fanfareorkest Brass-aux-Saxes een ‘Star Wars’ Concert met muziek uit verschillende ‘Star Wars’-films. Het concert vindt plaats in zaal ‘De Zoerla’ in Westerlo. TeeKay-421 zal aanwezig zijn met een stand ter plaatse en verleent zijn steun aan dit concert. Het concert begint om 20:00 en eindigt omstreeks 23:00.

De kaarten komen in voorverkoop en ook aan de kassa ter plaatse (op voorwaarde dat het concert niet is uitverkocht): Brass-aux-Saxes

Zaterdag 19 januari: Senate Meeting Leuven

Tijdens de Senate Meeting praten we met z’n allen in groepjes over ‘Star Wars’ aan de hand van verschillende stellingen en dilemma’s. De ideale gelegenheid om de activiteiten en leden van de fanclub te leren kennen.

Waar: Café Sport Leuven (recht tegenover het station)
Duur: 14:00 – 17:30

Zaterdag 9 maart: Quizmeeting

De Quizmeeting en de algemene vergadering zullen plaatsvinden op zaterdag 9 maart in De Zurenborger in Antwerpen. De quiz wordt gespeeld in verschillende teams, waarvan de samenstelling verandert bij elke ronde. Premium partners en sponsors zorgen voor mooie prijzen. De quizmeeting is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de andere leden van de fanclub.

Uren: 13:30 – 18:00
Locatie: Zurenborger, Dageraadplaats 4, 2018 Antwerpen

Foto’s van recente events:
Senate Meeting (13 januari)
Quizmeeting (maart)
FACTS Spring (april)
Stadsspel Oostende (18 augustus)
FACTS (september)