Word Lid

Aarzel niet langer en neem een abonnement op het TeeKay-421 Magazine. Je bent dan ook automatisch lid van onze fanclub.

Voor de kleine som van 20,00 euro (30,00 euro voor Nederland) kan je een abonnement nemen op het magazine en lid worden. Wat houdt het abonnement allemaal in?

4 Maal TeeKay-421 Magazine

TeeKay Magazines
TeeKay-421 vzw brengt vier maal per jaar het unieke en originele TeeKay-421 Magazine uit. Het Magazine bevat exclusieve interviews, originele artikels en speelt in op de ‘Star Wars’-actualiteit. Bovendien is het magazine in het Nederlands geschreven en wordt het bij jou in de bus geleverd. Het Magazine bevat eveneens de PeeKay Jeugdbijlage voor de jongere fans.

Evenementen en ledenmeetings

TeeKay-421vzw organiseert jaarlijks een aantal ledenmeetings, zoals een Quizmeeting, een spellenmeeting of een fandag. We zijn ook aanwezig op de belangrijkste evenementen in België. Als lid kan je gratis deelnemen aan onze meetings, waar je andere fans leert kennen.

tklidkaart

Lidkaart met voordelen

Met de persoonlijke TeeKay-421 lidkaart is korting verkrijgbaar bij onze Premium Partners. Dat zijn (online) winkels die een korting aanbieden aan al onze leden (zie fanclub, partners). De lidkaart wordt samen met het Magazine opgestuurd.

Wedstrijden

TeeKay-421 organiseert regelmatig wedstrijden op de website en op events zoals de quizmeeting.  Onze premium partners altijd voor interessante en gevarieerde prijzen. Onze leden hebben automatisch recht op gratis deelname (tenzij per uitzondering anders aangekondigd).tkshirttie

En nog meer …

TeeKay-421 heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Zo hebben we twee exclusieve ledengroepen op Facebook en zorgen we regelmatig voor geschenkjes voor onze leden die af te halen zijn op conventies. En uiteraard is er nog veel meer!

Je betaalt het lidmaatschap van 20,00 euro (30,00 euro voor Nederland) via een storting met als mededeling ‘Je naam + lidmaatschap’. Vul zeker ook het formulier onderaan deze pagina correct in. Wanneer je je vierde en laatste magazine ontvangt, laten we je weten hoe je je lidmaatschap kan vernieuwen.

Het is mogelijk om een lidmaatschap te nemen voor twee jaar. Dan betaal je 40,00 euro (60,00 euro voor Nederland). Een lidmaatschap nemen voor langer dan twee jaar is niet mogelijk.

Je kan ook lid worden door 3,00 euro te storten. Je ontvangt van ons dan enkel je lidkaart én je aansluiting moet gekoppeld worden aan een volwaardig en bestaand lidmaatschap (bv. broer, vader, …). 

Rekeningnummer TeeKay-421 vzw:
IBAN: BE66 0013 2829 3243
BIC: GEBABEBB
Hiermee ga ik ook akkoord met de Statuten & huisreglementen van TeeKay-421 Vzw. Voor verdere info kan je steeds hier terecht: info@teekay-421.be. In onze huisregels kan je ook lezen waarom we over jouw persoonlijke gegevens moeten beschikken. Vul onderstaand aanvraagformulier volledig én correct in (TeeKay-421 is niet verantwoordelijk voor foutief ingevulde gegevens). Als je de storting hebt uitgevoerd, ontvang je van ons een e-mail met bevestiging van het lidmaatschap.

  Voornaam :

  Naam :

  Geboortedatum :

  Geslacht

  Straat, nummer & bus:

  Postcode :

  Gemeente :

  Land :

  Telefoon :

  e-mail :

  Soort abonnement :

  Mijn gegevens mogen worden vrijgegeven aan andere leden van TeeKay-421 vzw?

  Ik ga akkoord met de Statuten & huisreglementen van TeeKay-421 vzw.

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?