Magazine

Het TeeKay-421 Magazine geniet aanzien in binnen- en buitenland. Het Magazine, dat sinds 1997 wordt uitgegeven, is uniek vanwege een originele benadering en vanwege de interessante  inhoud. TeeKay-421 publiceert vier magazines per jaar die elk 52 pagina’s tellen. De magazines staan boordevol informatie over ‘Star Wars’; ze worden in je brievenbus geleverd. Het TeeKay-421 Magazine wordt telkens verzonden in maart, juni, september en december. De unieke covers van de Magazines worden gemaakt door tekenaars uit binnen- en buitenland.

magazine

Het TeeKay Magazine is geschreven in het Nederlands en wordt samengesteld door de redactie van onze fanclub. Zowat alle aspecten van ‘Star Wars’ komen aan bod. Zo brengen we alle nieuwsberichten omtrent de gebeurtenissen over de nieuwe ‘Star Wars’-films en publiceren we originele interviews met acteurs en crewmembers uit de films of met schrijvers van boeken. Het TeeKay Magazine bevat elke maal artikels die over het ‘Star Wars’-universum zelf gaan of die het aspect van het maken van de films ontleden tot op het bot. Speelgoed (oud en nieuw), boeken, games en comics ontsnappen niet aan onze aandacht en worden zorgvuldig besproken. En natuurlijk overgieten we dat alles met aandacht voor alles wat in België (en Nederland) met ‘Star Wars’ te maken heeft.

Het TeeKay Magazine is eveneens uniek omdat men tegenwoordig vaak overschakelt naar een digitaal magazine. Wij zijn echter van mening dat een echt magazine veel meer waarde heeft omdat je het kan lezen waar en wanneer je zelf wil en het op die manier meer leesplezier verschaft.

Samengevat, het TeeKay-421 Magazine :

  • Verschijnt altijd op hetzelfde tijdstip ( begin maart, juni, september, december).
  • Het wordt thuis aangeleverd.
  • 52 pagina’s.
  • Een Nederlandstalig magazine van eigen makelij.
  • Originele en veelzijdige artikels.
  • Artikels over het ‘Star Wars’-universum, het maken van de films, exclusieve interviews, reviews (boeken, games, comics, merchandising), oude merchandising, games, verslagen van evenementen enzovoorts.
  • Toegankelijk voor alle fans.
  • Eigen jeugdbijlage met spelletjes en puzzels.

Download hier enkele proefartikels

TeeKay Magazines

Nota: Enkel de pagina’s 1 en 52 (front en backcover) in het TeeKay-421 Magazine zijn in kleur.

PeeKay jeugdbijlage

PeeKay is de jeugdbijlage die elke maal bij het magazine verschijnt. De PeeKay bijlage staat niet alleen vol spelletjes, kleurplaten en puzzels van Star Wars, jonge fans leren in PeeKay op een eenvoudige manier heel wat dingen bij over Star Wars. En uiteraard mogen tekeningen, knutselwerkjes en vragen altijd worden opgestuurd. Klink op het logo hieronder voor meer informatie.

PeeKay Magazine