Magazine

Duik met ons magazine 4 keer per jaar in ‘A Galaxy Far Far Away’


Recentste magazines


Waarom abonneren? (zie ‘Word Lid’)

  • Elke keer maar liefst 52 pagina’s
  • Originele artikels van eigen makelij over de meest diverse ‘Star Wars’-topics (het universum van ‘Star Wars’, achter de schermen)
  • Uitgebreide reviews van nieuwe boeken, speelgoed, comics en games
  • Telkens een unieke cover en backcover van nationale en internationale artiesten
  • Steeds vers gedrukt en 4x per jaar thuis geleverd
  • Een unieke jeugdbijlage met informatie op maat van de jongste fans, spelletjes, kleurplaten enz.

Aanzien in binnen- en buitenland

TeeKay-421 Magazine verschijnt al sinds 1997. Al 25 jaar lang ontdekken Nederlandstalige fans vier keer per jaar zowel actuele nieuwtjes als diepgravende artikels in een kwaliteitsvol vormgegeven magazine. Of het nu gaat om eigen interviews met cast of crew members uit de films, auteurs van boeken of comics en ontwerpers van games of om gedetailleerde analyses van inhoudelijke thema’s, vintage of de nieuwste speelgoedlijnen. Alle mogelijke aspecten van het eindeloze ‘Star Wars’-universum krijgen onze zorgvuldige aandacht. Sterke content, samen met een overvloed aan beeldmateriaal en exclusieve covers van nationale en internationale tekenaars, zorgt ervoor dat TeeKay-421 Magazine ondertussen aanzien geniet in zowel binnen- als buitenland.

Lang leve print!

Vele magazines schakelden ondertussen over naar enkel nog digitale edities van hun blad. Voor ons gaat er niets boven het fantastische gevoel om een magazine bijna letterlijk vers van de pers in handen te kunnen nemen en eigenhandig te bladeren van het ene artikel naar het andere. We kiezen dus resoluut voor papier waardoor ons magazine voor vele fans intussen ook een geliefkoosd verzamelobject is geworden.

Download hier enkele proefartikels

TeeKay Magazines

Nota: Enkel de pagina’s 1 en 52 (front en backcover) in het TeeKay-421 Magazine zijn in kleur.

PeeKay voor de jongste fans

TeeKay-421 Magazine is er voor iedereen. Daarom verschijnt bij elk magazine ook de jeugdbijlage ‘Peekay’. Behalve de boeiendste Star Wars-informatie op maat van de jongsten onder ons, biedt Peekay kleurplaten, puzzels, knutseltips en veel meer leuks.

PeeKay Magazine