PeeKay

“Truly wonderful the mind of a child is.” – Yoda

Download hier de deurhanger uit Magazine 72.

PeeKay werd in het leven geroepen in 2008. Het is PeeKay is de jeugdbijlage die we speciaal hebben bedacht om onze jongste lezers en leden iets extra aan te bieden in het magazine. En wij durven wedden dat onze andere leden ook de spelletjes of kruiswoordpuzzels gaan invullen. PeeKay is vooral gericht naar jongere leden (tot 12 jaar), maar uiteraard kan iedereen van deze bijlage genieten.

PeeKay bevindt zich helemaal in het midden van het magazine en je kan indien nodig de PeeKay-pagina’s eenvoudig verwijderen om makkelijker de spelletjes te kunnen invullen. PeeKay bevat onder andere kleurplaten, raadseltjes, mopjes, doolhoven, ‘zoek de verschillen’, kruiswoordpuzzels en een heleboel toffe weetjes over ‘Star Wars’.

TeeKay vindt het zeer belangrijk dat onze jongste leden zich welkom voelen in onze fanclub. Deze speciale pagina’s zijn net als onze meetings gemaakt voor de jonge ‘Star Wars’-fan. Symbool van PeeKay is de kleine PK-Series Worker Droid uit de prequels.

Heb je een vraagje voor ons? Mail ons op info@teekay-421.be, en wij helpen je graag verder.

Als verrassing voor al onze jonge leden stellen wij hier het eerste nummer van deze bijlage gratis ter beschikking voor iedereen. Klik op de afbeelding hieronder om de .pdf te downloaden.