Star Wars Top-10 2010: N°2

Op de tweede plaats van onze Top-10 uit 2010 staan de Clone Wars. De serie is toe aan het derde seizoen en wordt stilaan een vaste waarde. Het zou makkelijk zijn om de serie als een alledaags iets te beschouwen, maar we moeten de ‘Clone Wars’ naar waarde schatten, nu we de mogelijkheid hebben om van de serie te genieten op het moment dat ze wordt uitgezonden.

Hoewel Season 3 ietwat aarzelend van start ging, met afwisselend sterke en iets minder sterke afleveringen, belooft het 2de deel de moeite te worden met de Savage Opress trilogie en verhaallijnen met Angels / Demons. In de nieuwste trailers kun je verschillende elementen opvangen van wat er nog allemaal staat aan te komen.

De Clone Wars zijn momenteel het heden en de toekomst van ‘Star Wars’. Films gaan er niet meer komen en de andere geplande series zijn momenteel nog niet aan hun productie toe. Zolang men Clone Wars voldoende blijft promoten en stuwen, zal de interesse blijven. Daarom hopen we ten zeerste dat er nog een heel deel boeken over Season 3 aangekondigd zullen worden om de hiaten op te vullen die er nu zijn.