Star Wars Top-10 uit 2010: N° 10

Op de tiende plaats van onze ‘Star Wars’ top-10 van 2010 staan enkele individuele personen: Billy Dee Williams, Steve Sansweet en Haden Blackman.

 Ten eerste Billy Dee Williams die we op F.A.C.T.S. 2010 mochten begroeten. Aangezien Williams niet meer piepjong is, zou dit best zijn enige en laatste bezoek aan België kunnen geweest zijn.

Ook Steve Sansweet en Haden Blackman bezetten de 10de stek omdat ze allebei Lucasfilm verlaten. Sansweet verlaat Lucasfilm als ‘Head of Fan Relations’ in de lente van 2011 omwille van nog onbekende redenen. Zelf zegt Sansweet toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, maar als überfan lijkt ons dit toch een wat vreemde uitleg te zijn. Blackman, de schrijver van onder andere ‘The Force Unleashed’, vertrok na een reorganisatie bij LucasArts waardoor heel wat ontslagen vielen en heel wat projecten op de helling kwamen te staan. We zijn benieuwd wat 2011 gaat brengen voor LucasArts en of Lucasfilm een vervanger voor Sansweet gaat aanstellen.