Star Wars Top-10 uit 2010: N°3

Op de derde plaats van de ‘Star Wars’ Top-10 uit 2010 staat ‘Star Wars in Concert’. Het was best een hele eer om dit grootschalige project naar Antwerpen te zien komen als je weet dat het evenement bijvoorbeeld niet naar Nederland is getrokken.

Nadat TeeKay een persvoorstelling in Brussel bijwoonde in het gezelschap van Anthony Daniels op 24 februari, vond de voorstelling plaats op dinsdag 30 maart. Het concert zelf was een absolute must voor de echte SW-fan. Onder leiding van de energieke Dirk Brossé en met Daniels als presentator, kregen we gedurende anderhalf uur de beste en bekendste SW-thema’s en arrangementen voorgeschoteld. Deze werden bijgestaan door beelden uit de films die op een enorm scherm werden geprojecteerd. Opvallend was een nieuw en langer arrangement voor de ‘Flag Parade’ en de digitale Yoda die in ‘Episode I’ te bewonderen was, speciaal voor Star Wars In Concert. Op 5 april publiceerde StarWars.com een verslag van TeeKay voorzitter Tim Veekhoven over het concert.

Persvoorstelling  / Star Wars In Concert & StarWars.com verslag