Collecthors

Collecthors is een premium partner van onze vzw. Leden van de fanclub krijgen 10% korting op alle items, behalve op producten die in de aanbieding staan en op pre-orders. De code kan je vinden in het TeeKay-421 Magazine.

Website Collecthors
Facebook
YouTube
TikTok
Instagram

Hoe is Collecthors ontstaan?
Nadat ik in 2019 afstudeerde aan de richting “KMO Management” wist ik niet zo goed wat te doen. Na lang brainstormen kwam het openen van een online webshop als resultaat uit de brainstormsessie. In november 2019 was het dan zover! Collecthors ging live! In het begin natuurlijk nog met een vrij klein assortiment en de nodige design fouten op de website. Paar maanden later kwam Corona het de mensen moeilijk maken, al gaf het Collecthors wel een boost vermits er enkel nog online gekocht kon worden. Vier jaar later staan er ondertussen meer dan 6.000 producten online en is Collecthors meer en meer bekend aan het worden.

Hebben er belangrijke veranderingen plaatsgevonden in de loop der jaren?
Op een gegeven moment heeft de site een grote makeover gekregen zodat de site ook beter op mobiel te gebruiken is. Het was even zwoegen en zweten maar ik ben heel blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ook zijn we afgestapt van “kleinere” items die een paar euro kosten omdat deze amper verkocht worden op een webshop.

Welke franchises volgen jullie zoal?
Zelf volg ik vrijwel alle franchises die ik verkoop, zoals Marvel, DC Comics, Star Wars, Disney, Nintendo, Pokémon enzovoort. Sommige franchises ken ik wel iets minder zoals een Power Rangers of G.I. Joe maar ik probeer met alles wel een beetje mee te zijn, haha.

Zijn er items die jullie aanbieden waarvan men dat misschien niet altijd verwacht of weet?
De grote statues van een paar honderd euro verwacht men niet altijd direct als mensen een bezoekje brengen bij Collecthors. Ook hebben we een aantal Japanse Pokémon producten geïmporteerd die je niet vaak ergens anders ziet.

Welke items van ‘Star Wars’ verkopen jullie zoal?
Van Star Wars verkopen we alles van Hasbro. Van de figures tot de prachtige lightsabers. Ook hebben we de nodige Star Wars rugzakken, statues van Iron Studios alsook de nodige Funko Pop’s.

Op welke gebeurtenis / feit uit de geschiedenis van Collecthors ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op het feit dat de mensen Collecthors beter en beter leren kennen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat mensen de persoon achter Collecthors kent, zodat mensen op een gegeven moment zeggen “we hebben iets gekocht bij Alexander”. Die persoonlijke aanpak vind ik zeer belangrijk! Hierbij merk ik op dat er toch een soort van community wordt gecreëerd waarbij het altijd super tof is om terugkerende klanten te zien die geloven in Collecthors!