Releasedatum: September 2006

Magazine 37

TeeKay Magazine 37 verscheen kort voor de heruitgave van de classic trilogy op dvd en naar aanleiding hiervan besteedt magazine 37 speciale aandacht aan verschillende aspecten van de originele Star Wars trilogie. In You Said it was Pretty Here worden de beroemde Elstree Studios bij Londen onder de loep genomen waar grote delen van de classics het levenslicht zagen. De Battle of Hoth wordt in Young Padawan vanuit het standpunt van de aanwezige troopers besproken met onder andere aandacht voor hun posities en uitrusting.

Wat interviews betreft is ook dit nummer goed gevuld: huistekenaar Shawn Sheehan krijgt een aantal TK-vragen voorgeschoteld, Paul Welsh vertelt alles over Elstree, Daniel Wallace praat over zijn werk als auteur van de Essential Guides en ook Wookieepedia, de Engelstalige wiki op de online encyclopedie Wikipedia is vertegenwoordigd.

Dit magazine kent ook de terugkeer van een oude rubriek, in vroegere magazines bekend als Force Tremors, nu als I Bent my Wookiee om jullie attent te maken op Star Wars referenties in de media.

Werkten mee aan dit magazine: Shawn Sheehan,