Releasedatum: December 2013

Magazine 66

TeeKay-421 Magazine 66 verscheen in december.

De mooie covers van Stefan Böttcher (X-Wing starfighter) en Anton Van Dort (Admiral Gial Ackbar) verwelkomen je in het thema van dit nummer: De Rebel Alliance. Voor dit thema hebben we een interview met Nick Joseph, de medailledrager van Yavin 4, maar duiken we ook diep in het succes van de Rebellen en kijken we naar de verschillende basissen en schepen die ze hadden. In ‘Epic Duels’ behandelen we de grootste overwinning van de Rebel Alliance: de Battle of Endor. Voor zij die Ackbar altijd een interessant personage heeft gevonden, behandelen we verschillende merchandise dat van de Mon Calamari is uitgebracht door de jaren heen. In ‘From The Baobab Archives’ blikken we terug op de korte comic reeks ‘Rebellion’ en zien we waarom de hoge verwachtingen niet altijd waar werden gemaakt.

Ook was het weer tijd voor een aantal uitstappen die we hebben gemaakt en kijken we terug naar de TeeKay-spellenmeeting en F.A.C.T.S. 2013. Verder behandelen we voor de laatste maal ‘SotE’ (ditmaal de verschillende boeken die uit zijn gekomen) en de Geschiedenis van Disney, hebben we interviews met Dave Dorman (tekenaar) en Stéphane Faucourt (schrijver van ‘History of SW Merchandise in France’) en reviewen we ‘Robot Chicken’ en TCW seizoen 5 die op dvd en Blu-ray zijn uitgekomen, evenals een flink aantal nieuwe boek releases en de X-Wing Miniature Game en de FFG rpg.

En zoals altijd houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Episode 7, Rebels, maar ook eigen nieuws zoals de stijging in geloofwaardigheid van onze club met het feit dat een drietal van onze redacteuren (Tim Veekhoven, Kevin Beentjes en Sander de Lange) gevraagd zijn om officiële bijdrages te leveren aan de ‘SW Insider’.

Hoofdredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Stefan Böttcher / Backcover: Anton Van Dort
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Kristof Van Gansen, Elke Clerckx, Stefan Pfister, Roy Leijtens, Jonas Veekhoven en Anton Van Dort
Tekeningen: Anton Van Dort, Tim Deceuninck

 

Werkten mee aan dit magazine: