Speciale Gasten

Op ’25 Jaar TeeKay-421′ hebben we twee speciale gasten uitgenodigd. Zij zullen ons event opfleuren en komen praten over wat hen nauw aan het hart ligt. Toegang is gratis.

Foto © Damon De Backer

Robin Broos

Uur: 12u00 – 13u00

Robin Broos werd gereleased in 1984. Hij groeide op met de films van Steven Spielberg, George Lucas en Walt Disney en verzamelde al vlug de soundtracks van onder meer Jurassic Park, Star Wars en The Lion King.

Zijn kennis van filmmuziek deelt hij op de radio als co-presentator van het Klara-programma The Original Soundtrack, en in het gelijknamige weetjesboek. Naast componist John Williams kreeg de hele Star Wars-franchise daarin een lijvig hoofdstuk.

Robin komt tijdens ons event praten over de legendarische muziek van Star Wars. Als je een fan bent van de muziek van John Williams, dan mag je dit dus niet missen!

Meer info over The Original Soundtrack.

The Thompsons

Uur: 14u00 – 15u00

Bert Blommen, Mathieu Dams en Julian De Backer zijn drie grote fans van de oude seizoenen van ‘The Simpsons’, en bespreken samen als ‘The Thompsons’ hun favoriete episodes. Het is een podcast vol nerdy weetjes, giechelende dertigers en verrassende inzichten. Speciaal voor de 25e verjaardag van TeeKay-421 nemen de heren een stapje uit hun comfort zone en bespreken ze een episode van seizoen 10 (toen de gouden jaren al voorbij waren!). ‘Mayored to the Mob’ is immers dé episode waarin niemand minder dan Mark Hamill twee gastrollen speelt. Verder werpen ze ook een blik op de andere ‘Star Wars’-shoutouts die royaal uitgestrooid zijn over diverse ‘Simpsons’-episodes.

De live-opname van de podcast is een must voor liefhebbers van ‘Star Wars’ … en ‘The Simpsons’.

Meer info over The Thompsons.