Activiteiten

Terug naar de hoofdpagina

TeeKay-421 stand:
Wij zijn uiteraard ook zelf paraat met een eigen stand! Daar kan je lid worden van onze vzw en je abonnement verlengen. We zullen ook al onze T-shirts meebrengen en enkele verassingen!12u00 – 18u00: In de verkoopzaal.

Merchandising:
Tijdens de openingsuren van ons evenement kan u doorheen de dag een bezoekje brengen aan de standhouders die ter plekke aanwezig zullen zijn en uiteraard voorzien zijn van Star Wars merchandise en wie weet vindt u wel dat ene item waar u al zo lang naar op zoek was of juist per toeval je interesse aanwakkerde!- Old School Toys
FANS
District One
Force Relics
Johan Beghyn
– Rodania

12u00 – 18u00: In de verkoopzaal

Presentatie 20 jaar TeeKay-421:
Tim Veekhoven en Christoph Segers leiden jullie in tien minuten doorheen de belangrijkste evoluties in ‘Twintig Jaar TeeKay-421’. Daarna volgen interviews met medewerkers van TeeKay-421 die een belangrijke rol hebben gespeeld of nog steeds spelen.13u00 – 13u15: Presentatie 20 Jaar TeeKay-421 / Persmoment in de presentatiezaal.
13u15 – 13u45: Interviews 20 Jaar TeeKay-421 in de presentatiezaal.

Gremlins Strike Back, filmpodcast (met Sven De Ridder):
Maarten Melon, Bart De Duytsche en Sven De Ridder zijn gebeten door film en zitten om de twee weken samen om over alles te praten dat met film te maken heeft in hun podcast ‘Gremlins Strike Back‘. Op ‘twintig jaar TeeKay-421’ zullen zij een speciale editie opnemen over ‘Star Wars’.14u15 – 15u15: In de presentatiezaal.

Workshops:
Christoph Segers en An Van De Poel zorgen voor twee twee workshops voor kinderen. Inschrijving is op voorhand vereist.14u10 – 15u45: Workshop 1 in de activiteitenzaal
16u00 – 17u45: Workshop 2 in de activiteitenzaal

Spelquiz:
Tim Veekhoven, Kevin Beentjes en Sander De Lange zorgen voor de spelquiz op 11 maart. Onze spelquiz bestaat uit acht rondes van elk vijf vragen met multiple choice antwoorden. Het is een combinatie van een spel en een quiz aangezien de deelnemers op tijd in het vak moeten staan van het correcte antwoord. Prijzen worden voorzien voor de beste spelers! Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving is niet nodig. Wees er gewoon op tijd bij.16u00 – 17u00: In de presentatiezaal

Cosplayers:
Voor iedereen dat een Star Wars kostuum in zijn of haar kleerkast heeft hangen is dit de ideale gelegenheid om het aan te trekken! Voor meer info over ons wapenreglement i.v.m. cosplay, verwijzen we u graag door naar onze cosplaypagina.Er zullen cosplayers van de fanclub aanwezig zijn, waarbij u de gelegenheid zal krijgen om foto’s mee te nemen aan onze fotoboot of waar u ze treft in het gebouw.
Activiteitenkaart met tombola:
Wie wil, kan deelnemen aan een leuke tombola! Op je activiteitenkaart zal je stempels moeten verzamelen die je kan halen bij specifieke gasten op het evenement of bij activiteiten. Al wie erin slaagt om alle stempels te verzamelen op zijn / haar kaart kan deelnemen aan een tombola met enkele mooie prijzen.
LEGO workshop:
Onder toeziend oog van Tom Gilson, onze LEGO-specialist, bouwen kinderen ‘Star Wars’-schepen met 2×4 LEGO blokjes. Die blokjes mag je niet meenemen, maar de speciale bouwplannen wel (zolang de voorraad strekt). Ouders mogen natuurlijk ook helpen!