Bevat Sideshow filmpje hints?

Op Celebration 5 heeft Sideshow een filmpje gepresenteerd over de evolutie van de 12″ dolls. In dat filmpje zien we verschillende modellen waaraan Sideshow werkt. Het is echter niet geweten in welke fase van productie deze items zich bevinden. In elk geval zagen we een Mandalorian, een enorme Dewback (35″ lang en 14″ hoog), General Grievous, IG-88, B1 en B2 Battle Droid, een Bith en het Twi’lek meisje Numa uit de Clone Wars. Van IG-88 is geweten dat hij vrij ver gevorderd is en vermoedelijk ook de Bith om in het Cantina-thema te blijven. Voorts wil Sideshow ook een nieuw soort statues brengen die meer de nadruk leggen op het leven van personages en species in het universum. Vergelijk de poses die Sideshow voor ogen heeft met de tekeningen van aliens uit ‘The New Essential Guide to Alien Species’.

Update: Commander Cody (RotS) is door Sideshow officieel als 12″ figuur aangekondigd.

Sideshow & andere licentiehouders