Hasbro Aotc & Clone Wars waves

Hasbro heeft op de C5 nog enkele dingen getoond en aangekondigd. Van de 37 ‘Vintage’ figuren die momenteel zijn gepland, zullen er tien repacks zijn en dus 27 ‘nieuwe’ figuren. De wave van AotC ziet er in elk geval erg goed uit, net als die van RotJ die al eerder werd getoond. De wave van RotS valt tegen omdat deze nauwelijks nieuwe figuren bevat.

  • Clone Wars Wave 4: Shaak Ti, Boba Fett, Embo, R4-P17, Mandalorian Death Watch Trooper
  • Clone Wars Wave 5: Zombie Geonosian, Clone Trooper Draa (Geonosis), Cato Parasiti, Clone Commander Jet.
  • ‘Vintage’ Episode II wave: Zam Wesell, Obi-Wan (repack?), Kit Fisto, Anakin Peasant, Padmé Peasant, Jango, Mace Windu, Senate Guard, Super Battle Droid.
  • De ‘Jedi Turbo Speeder’ uit de Clone Wars zal ook worden uitgebracht.
  • ‘Battle of Endor Sets’ bij Toys “R” Us: Ekelarc Yong, R5-P9, Sila Kott, Oxixo TIE Pilot & Grizz Frix, R2-T7, Palso Thern, Scythe TIE Pilot. Enkel Frix is een naam die momenteel bekend is. De andere namen zijn van piloten.

Dia’s van de nieuwe items & Foto’s van de waves