Obi-Wans thuisplaneet & de broer van Darth Maul

Update: De nieuwe trailer van Season 3 is te bekijken op SW.com met daarin beelden van Kamino, Savage Oppress, de Nightsisters, Cad  Bane, etc …

Gisteren zijn er op de Celebration 5 toch nog wat ‘lijken uit de kast gevallen’. In het interview met Lucas raakte de thuisplaneet van Obi-Wan Kenobi bekend, namelijk Stewjon. Het antwoord van Lucas was duidelijk een verwijzing naar Jon Stewart die hem interviewde, maar alle info die van Lucas komt, geldt nu eenmaal als officieel.

Bovendien raakte ook bekend dat Savage Oppress, een Zabrak huurling, in Clone Wars Season 3 zal verschijnen. Oppress zou niemand minder zijn dan de broer van Darth Maul. Ook in Season 3 zal Baron Papanoida, in RotS gespeeld door Lucas, verschijnen en zijn familie beschermen in een schermutseling in een Cantina. Er werd eveneens een trailer van 3 minuten lang getoond waarin extra scènes zaten op Kamino, op Dathomir en Iridonia.