AT-AT Walker 'Vintage' Hasbro (2010)

De Fandag van 28 augustus bij Gadget bleek het ideale moment te zijn om de nieuwe AT-AT Walker van Hasbro te presenteren aan onze leden en de bezoekers. Het is al het derde jaar op rij dat Hasbro een voertuig of schip op grotere schaal uitbrengt en in het jaar dat TESB verjaart, is het dus de beurt geworden aan de AT-AT Walker. De Walker werd al talloze malen uitgebracht, maar steeds waren de moderne versies gebaseerd op het model van Kenner uit 1981. Deze maal heeft Hasbro gezorgd voor een immense Walker die bijna tweemaal zo groot is als zijn voorgangers. De cockpit kan nu meer dan drie figuren bevatten, het lichaam van de Walker klapt helemaal open waardoor er een ruimte zichtbaar wordt en achteraan is er nog een ander luik waarin een Speeder Bike kan worden geplaatst. Bovendien beschikt de AT-AT over een ruim arsenaal aan geluiden uit de film, zoals de Lasers, Blasters en het wandelen van de Walker. Een uitgebreide review van de AT-AT vind je terug in TeeKay Magazine 54 (release december).

Bekijk de fotoset van de Fandag hier.

Nog enkele foto’s van de Walker:
Foto 1.
Foto 2.
Foto 3.
Foto 4.