‘Vintage’ Hasbro geruchten

Op Rebelscum is een mogelijke lijst verschenen van de samenstelling van de Vintage wave 6 tot en met wave 8. Wave 6: Luke Skywalker (onbekend welk outfit), Clone Trooper, AT-RT Driver (RotS), General Lando (RotJ), Weequay Skiff Master (RotJ), Fi’Ek Sirch (AotC). Wave 7: Bespin Han Solo (TESB), Barriss Offee (AotC), Rebel Blockade Trooper (ANH), Logray (RotJ), Fordo (CW Tartakovsky), Bom Vimdin (ANH). Wave 8: Kithaba (RotJ), Dr Evazan (ANH), Aayla Secura, Nom Anor (EU) en 501st Clone Trooper. Bij al deze figuren zijn er dus slechts een aantal nieuwe (Bom, Weequay, Kithaba). Er zitten een aantal waardevolle remakes bij (Evazan, Offee, Rebel Blockade Trooper) en voor de rest alweer een aantal verplichte Clone Troopers.

Nog even afwachten dus, al zijn sommige van deze figuren wel al bevestigd door Hasbro. Alleen weten we nog niet wanneer die gaan verschijnen.

Geruchtenlijst Rebelscum