Clone Wars pauzeert tot 7 januari

Clone Wars Season 3 heeft na de aflevering ‘Pursuit of Peace’ een pauze ingelast tot 7 januari 2011. Dit verklaart de vroege start die Season 3 nam in september. ‘Pursuit of Peace’ speelt zich af na de aflevering ‘Heroes on Both Sides’ en voor ‘Senate Murders’ uit Season 2.

In januari krijgen we meer dan vermoedelijk de afleveringen voorgeschoteld waarin Savage Opress zijn debuut zal maken, net als de Nightsisters op Dathomir. Maar bepaalde geruchten zijn de laatste tijd opnieuw sterker geworden. Spoiler – Het gerucht vertelt dat Savage eigenlijk Asajj Ventress is die door de magie van de Nightsisters wordt omgetoverd tot Opress nadat Dooku de talloze mislukkingen van Ventress beu is. Zo wil Ventress zich bewijzen en wreken ten opzichte van Dooku en zoekt ze hulp bij haar eigen soort, de Dathomir Nightsisters. – Einde spoiler.