Preview TeeKay Magazine 55

In TeeKay Magazine 55 hebben we onze aandacht verdeeld over drie thema’s. Twee daarvan zijn ‘The Clone Wars’ Season Three en het overlijden van Irvin Kershner. Het derde en meest prominente thema in dit magazine zijn de Marvel Comics. De ‘Star Wars Comics’ vieren dit jaar een jubileum, want twintig jaar geleden verscheen ‘Dark Empire’, de eerste moderne SW-comic. Om deze verjaardag in de bloemetjes te zetten, zullen we in 2011 in alle TeeKay Magazines extra aandacht aan de comics besteden.

In Magazine 55 passeren de allereerste comics de revue, namelijk de comics uit de jaren ’70 en ’80. We hebben drie interviews met mensen die destijds betrokken waren bij de Marvel Comics en verschillende artikels hebben we aangepast aan dit onderwerp. Het eerste deel uit het vierluik over de geschiedenis van de comics vind je ook terug in dit magazine.

Nieuwe rubrieken als ‘Classic Cartoons Droids’ en ‘To See Them All’ ontbreken uiteraard niet. Deze laatste rubriek maakt zijn debuut en zal planetaire files en overzichten weergeven in een notendop. PeeKay is ondertussen al aan zijn 10de editie toe en zal ook vooral inspelen op het thema van comics.

Een korte inhoud:
* Unieke Marvel-stijl cover door Shawn Sheehan
* In Memoriam: Irvin Kershner, special en backcover
* Clone Wars Season 3 – Episodes 11 tot en met 17
* Comics History: Deel 1 (1977 tot 1987)
* Interviews: Ryder Windham, Cynthia Martin, Ron Frenz en Mary Jo Duffy
* Knowledge & Wisdom: Marvel species
* Classic Cartoons Droids: ‘The White Witch’
* Old Fossil: Screamin’ vinyl figuren
* Androids Dungeon: ‘De Marvel deal’
* Alles over de Toy Fair in New York
* Let the Wookiee Win: Retro game ‘TESB NES’ + ‘The Old Republic’ preview
* To See Them All: Teth
* May the Books: de recentste boekenreviews en nieuws
* Nog meer !

TeeKay Magazine 55 zal begin maart worden verstuurd en is normaal gezien verkrijgbaar op de Algemene Vergadering / Quizmeeting.

Wil je ook TeeKay Magazine 55 in je bus krijgen? Aarzel dan geen seconde en bezoek onze ‘Word Lid’ pagina !