Star Wars Saga Blu-ray: Update

Update: Op SW.com zijn de drie ontwerpen te bekijken van de drie verschillende Blu-ray sets: prequels, classics en de hele saga.

Zoals verwacht heeft SW.com vandaag een update gepost in verband met de saga op Blu-ray. In het totaal zal de set met alle films 9 schijfjes bevatten, zes met de films en commentaar en drie met extra’s. Twee van deze schijfjes (een voor de prequels en een voor de classics) bevatten deleted scenes, additional scenes, extra interviews enzovoorts. Welke deleted scenes er allemaal zullen te vinden zijn op deze Blu-rays, werd nog niet bekendgemaakt.

De laatste Blu-ray bevat naast drie klassieke documentaires (The Making of SW, The Making of TESB Spfx en Classic Creatures) ook een aantal nieuwe documentaires. In een van deze nieuwe documentaires halen George Lucas, Irvin Kershner, Lawrence Kasdan en John Williams herinneringen boven naar aanleiding van de 30ste verjaardag van TESB. Een andere nieuwe documentaire gaat over de talloze ‘Star Wars’-spoofs uit ‘The Simpsons’ enzovoorts.

Bron: SW.com