TK Magazine 56 preview

TK Magazine 56 zal begin juni worden verstuurd naar alle leden van TeeKay-421. Als voorsmaakje geven we alvast een preview van wat je in het Magazine kan verwachten. Centraal staan de vulkaanplaneet Mustafar en het tweede luik van het comic-jubileum, namelijk de periode ’91 – ’98. Voor dit magazine interviewden we Tom Veitch, schrijver en bedenker van ‘Dark Empire’ en ‘Tales of the Jedi’. Ryder Windham, editor bij Dark Horse in de jaren ’90, geeft zijn kritische mening over de destijds verschenen series …

Verschillende artikels werden aangepast om in de sfeer van Mustafar te blijven. De nieuwe rubriek ‘Epic Duels’ start met het duel der duels uit de Saga: Darth Vader tegen Obi-Wan Kenobi uit Episode III. Uiteraard vind je ook de laatste reviews (games, boeken en merchandising) terug in dit Magazine, net als een ruime bespreking van de laatste aflevering uit The Clone Wars Season 3.

* Beide covers van de Duitse tekenaar Stefan Böttcher
* Interviews Tom Veitch & Ryder Windham
* TCW Season 3, laatste vijf episodes
* Star Tours II preview
* From a Civilised World: “De hel in Star Wars”
* Holovid Archives: Mustafar ontwikkeling
* Epic Duels: Darth Vader vs Obi-Wan
* Comic History Deel II (1991 tot 1998)
* Knowledge & Wisdom: Great Hyperspace War
* Old Fossil: Mustafar merchandising
* Games: LEGO Star Wars III (The Clone Wars)
* PeeKay 11: Mustafar met duelspel
* En nog veel meer !

Wil jij TK Magazine ontvangen? Vul dan snel je gegevens in op deze pagina om het lidmaatschap in orde te brengen