TeeKay interviewt Warwick Davis en Eric Walker

Het nieuwste TK Magazine wordt volgende week verstuurd. In TK Magazine 57 zullen twee interviews te vinden zijn, een interview met Warwick Davis en het andere met Eric Walker. Onze samenwerking met Mark Newbold van JediNews UK resulteerde in een zeer leuk interview met Davis, die door rollen in onder andere ‘Harry Potter’, toch wel een zekere bekendheid heeft verworven waarvan veel acteurs enkel maar kunnen van dromen. Ondanks Davis’ drukke schema met de promotie van ‘Harry Potter’ en zijn nieuwe serie ‘Life’s Too Short’ vond hij de tijd om op onze vragen te antwoorden.

Eric Walker speelde Mace Towani in de twee Ewok tv-films aan de zijde van Warwick Davis. Walker was destijds een tiener en kijkt als volwassen man met voldoening terug op zijn avonturen op Endor.

Twee exclusieve interviews die je zeker niet mag missen ! Je kan TK Magazine 57 ontvangen door je lid te maken van onze club (of eventueel je abonnement te verlengen indien dat nog moest gebeuren).