Terugblik op 2011 & TeeKay-421 vzw

Nu we 2011 bijna afsluiten, is de tijd aangebroken om nog eens kort terug te blikken op hetgeen TeeKay-421 het voorbije jaar heeft gepresteerd en heeft georganiseerd. Volgend jaar wordt een erg bijzonder jaar, want TeeKay viert dan zijn 15de verjaardag !

 • De TeeKay Nieuwsjaardrink vond plaats in Schoten op 23 januari. Er werden allerlei spelletjes en knutselwerkjes voorgesteld aan de aanwezige leden en kinderen.
 • De cover van TK Magazine 55 kreeg een eenmalige, maar grondige make-over van Shawn Sheehan die de cover volledig boetseerde naar model van de Marvel Comics uit de jaren ’70 en ’80. In het Magazine zelf hadden we aandacht voor de ‘vintage’ comics van SW en ook voor het overlijden van regisseur Irvin Kershner.
 • Kevin Beentjes kroonde zich de winnaar van de TK Quizmeeting in maart.
 • Begin april waren we aanwezig op het Stripfestival van Maasmechelen en het TK Diner vond plaats op 16 april in Leuven.
 • Op zondag 1 mei waren we van de partij op de eerste Antwerp Con in de Expo. Dit nieuwe event was goed georganiseerd en zorgde voor behoorlijk wat bezoekers, zeker voor de eerste editie. TeeKay keerde tevreden huiswaarts na dit event.
 • De Duitse tekenaar Stefan B├Âttcher tekende zowel de front- als de backcover voor TK Magazine 56 dat in het teken stond van Mustafar.
 • Op 2 juli organiseerden we onze tweede spellenmeeting in Leuven in ‘De Carlisse’. Het werd een gezellig event waar we onder andere het RPG 20D van Wizards of the Coast speelden tijdens de spellenmiddag, net als SW-Monopoly en SW-Trivial Pursuit.
 • TK Magazine 57 stond in het teken van Endor en de cover was van de hand van Robb Mommaerts. Anton Van Dort, die regelmatig kleurplaten tekent voor PeeKay, maakte de backcover. Het Magazine bevatte interviews met Warwick Davis (Wicket) en Eric Walker (Mace Towani).
 • Op 8 september waren Tim Veekhoven, Jeroen Huylebroeck en An Van de Poel te gast bij ‘The Sound of Sam’ op Studio Brussel om er te praten over de release van de Blu-ray. De release van de Blu-ray kon eigenlijk op weinig aandacht in de media rekenen.
 • De nieuwste T-shirts werden gedrukt naar een bewerkt ontwerp van Kris Van de Sande en toonden een gele helm van Darth Vader op een moderne bruine of burgundy (kinderen) T-shirt.
 • Op F.A.C.T.S. 2011 toonden we voor het eerst onze nieuwe TK Display en magazinehouder. Om de stand wat nieuw leven in te blazen werd er beslist om een soort toog aan te schaffen waardoor we ge├»nteresseerde mensen makkelijker kunnen overhalen. Anton Van Dort schonk ons ‘Art of’-kaartjes van Han Solo die we konden meegeven aan onze leden die langskwamen op de conventie.
Op onze pagina op Facebook volgen we deze gebeurtenissen met een aantal foto’s.