TCW Season 5 cruciale spoilers

Er zijn verschillende cruciale spoilers bekendgemaakt uit TCW Season 5. Te lezen op eigen risico!

Maul en Opress spannen samen met Death Watch om Mandalore te veroveren. Maul zou van Death Watch nieuwe benen krijgen en Opress zou zijn linkerarm verliezen (maar een replacement krijgen). Obi-Wan zou op Mandalore samenspannen met Bo-Katan om een nieuwe leider (Maul) op Mandalore uit de weg te ruimen. Sidious weet van Mauls terugkeer en ook Maul is niet echt goed gezind dat Sidious hem destijds in de steek liet. Lux Bonteri zou de opstandelingen op Onderon helpen, samen met Ahsoka. Onderon is Bonteri’s thuisplaneet. Embo, Sugi en Dengar zouden op Maul en Opress worden afgestuurd. Embo moet ook Rush Clovis te pakken zien te krijgen. Boba Fett zou niet terugkeren in Season 5. We komen ook meer te weten over wat Obi-Wan over Padmé en Anakin te weten komt. We zouden ook een verklaring krijgen waarom Obi-Wan verkiest om alleen op Tatooine in de woestijn te gaan wonen.

Pre Vizsla, Satine, Adi Gallia en Savage Opress sterven in Season 5 / Maul doodt Viszla en daarna ook Satine / Sidous komt persoonlijk afrekenen met Opress en Maul, maar Mauls dood is niet bevestigd.