Verslag Dag 1 Celebration VI

Sander De Lange uit Deventer bevindt zich momenteel in Florida op de Celebration VI. In naam van TeeKay-421 is hij in het bezit van een perskaart en vertegenwoordigt hij onze club in de VS. Een kort verslag van zijn eerst dag kan je hier verder lezen.

Wachten in de rij? Heb ik helemaal niet hoeven te doen vandaag. Vanwege mijn ‘media badge’ moest ik naar boven gaan en mocht ik eerst niet binnen. Maar een crew met een camera duwde me in de richting van de openingsceremonie die voor de pers bedoeld was. Daarna was er een enorme rush richting ingang. Iedereen, waaronder ikzelf, mocht ineens toch vroeger binnen. Dus bevond ik me om 9u15 al in de Celebration IV.
Dat gaf me een voorsprong om enkele handtekeningen te gaan halen. Mark Hamill was geweldig en heel vriendelijk. Auteur Ryder Windham ontmoette ik driemaal aangezien we op voorhand al enkele afspraken hadden gemaakt. Dave Filoni’s handtekening kon ik eveneens bemachtigen. Het panel met Ian McDiarmid was absoluut de moeite waard en heb ik volledig opgenomen.
Bovendien heb ik heel wat gasten kunnen strikken voor interviews in het TK Magazine ! Word vervolgd …