TeeKay Magazine 65 op komst

Begin september verschijnt TeeKay Magazine 65, het derde magazine van 2013. Het algemene thema van het magazine is de Skywalker-familie, maar er komen nog tal van andere aspecten aan bod. Zo interviewden we Corey Burton (Cad Bane, Dooku, Ziro), Bonnie Piesse (Beru Whitesun) en Joe Corroney, een tekenaar met een lange staat van dienst bij LFL (we mochten van Joe een van zijn artworks gebruiken als cover voor het magazine). Verder blikken we ruimschoots terug op Celebration Europe II en bevat het magazine een exclusief aanbod van White Goblin Games voor leden van onze fanclub.

Dit kan je allemaal verwachten in TeeKay Magazine 65:
– Cover van Joe Corroney !
– Backcover van Chris Dee !
– Alles over Celebration Europe II & TeeKay-421
– Knowledge & Wisdom: The Chosen One
– Books: Storyboards, TCW Episode Guide, Edge of the Empire, Blueprints & Complete Vehicles!
– Comics: ‘Star Wars Purge’
– Shadows of the Empire: Soundtrack & Merchandising
– Interviews met Corey Burton, Joe Corroney & Bonnie Piesse
– LEGO 2013 deel 1
– Review ‘Star Wars: Het Kaartspel’
– Star Wars Angry Birds
– Nog veel meer !