‘Star Wars: Rebels’ update uit NYCC

Op New York Comic Con heeft Pablo Hidalgo meer nieuws gebracht over de reeks Star Wars: Rebels. Zo zijn er foto getoond van een van de bad guys uit de reeks, momenteel gewoon bekend als ‘The Inquisitor’ (met een double-bladed Lightsaber). Blijkbaar dat men het idee overneemt uit de boeken om Inquisitors te gebruiken om Jedi op te sporen. De afleveringen zullen in chronologische volgorde verschijnen en de personages van het Empire zullen ook worden uitgebouwd naarmate de serie vordert.

Er werd ook verklapt dat Rebels zich 14 jaar na Episode III afspeelt, dus 5 jaar voor A New Hope. Voertuigen die zullen verschijnen zijn onder andere de All Terrain Defense Pod (AT-DP) en de Imperial Troop Transporter, gebaseerd op het Vintage Kenner-voertuig.

The_InquisitirBron: TFN & SW.com