Meer info over ontbrekende TCW-episodes

Volgens SW-union zijn dit de titels van de 13 ontbrekende afleveringen van ‘The Clone Wars’. We hebben het vertaald uit het Duits, dus mogelijk zijn de titels niet helemaal correct. Naar onze mening zouden de beschrijvingen juist kunnen zijn. De afleveringen zouden in februari op RTL in Duitsland worden uitgezonden. Wel vreems is dat de afleveringen met Rush Clovis opnieuw zijn toegevoegd. Die zouden volgens Filoni zijn weggevallen uit de extra episodes. Opgepast voor spoilers.

– ‘State/Condition Unknown’: Tup lijdt aan een zenuwziekte die een Jedi Master het leven heeft gekost. Om te onderzoeken wat er met Tup gaande is, wordt hij naar Kamino gestuurd. Anakin begeleidt de troepen, maar dan worden ze plots aangevallen door de CIS.

Bron: SW-Union

– ‘Conspiracy’: Tup wordt op Kamino onderzocht op zijn conditie. Hierdoor gaat Fives diep in zijn bewustzijn graven, waar hij een verborgen code ontdekt in de programmatie van de Republic.

– ‘Escape Reflex’: Het lichaam van Tup wordt naar Coruscant gebracht waar de lijfartsen van Palpatine het onderzoeken. Fives doet nader onderzoek en ontdekt een gewijzigde code die in de hersenen van alle clones zit verborgen.

– ‘Orders’: Fives wil Tups dood niet zomaar naast zich neerleggen. Hij wil een persoonlijk gesprek met Supreme Chancellor Palpatine, maar plots wordt hij ervan beschuldigd om een aanslag op Palpatine te hebben beraamd. Fives slaagt op de vlucht…

– An Old Friend: Terwijl Padmé Amidala op Scipio vertoeft om hulp te voorzien, wordt ze gecontacteerd door haar oude liefde Rush Clovis. Clovis is op de vlucht voor de premiejager Embo. Clovis, die de corruptie op zijn planeet wil bestrijden, wil samen met Padmé Scipio verlaten en hulp inroepen.

– The Rise of Clovis: Op Coruscant raakt Clovis opnieuw verkozen als leider van de Banking Clan. Anakin vertrouwt Clovis niet en dat zorgt voor spanning in zijn relatie met Padmé.

– Crisis At The Heart: Nadat hij een akkoord heeft gesloten met Dooku, bevindt Clovis zich weer in de Clone Wars. Hierdoor brengt hij de strijd naar zijn thuisplaneet en moet de Republic ingrijpen.

– The Disappeared (Part 1): De vreedzame planeet Bardotta wordt door een oude profetie bedreigd. De spritituele leiders van het volk zijn van de aardbodem verdwenen. De inwoners roepen de hulp in van de Republic en de Senate. Jar Jar Binks overtuigt Mace Windu om de zaak uit te klaren.

De laatste episodes hebben nog geen korte inhoud gekregen, maar dat zouden de titels moeten zijn: The Disappeared (Part 2), The Lost One, Voices, Destiny en Sacrifice