Waar kijken we naar uit in 2014?

Het wordt ongetwijfeld een jaar met heel wat Star Wars nieuws! In de eerste plaats moet de productie van Episode VII (eindelijk) in gang schieten. Disney verwacht deze maand het script van Kasdan en Abrams en de laatste geruchten vermelden dat men in april zou beginnen te filmen. Het wordt duidelijk dat Disney en LFL niet van plan zijn om talloze updates te plaatsen, maar dat ze eerder kiezen om nieuws te groeperen. We vermoeden dat dit dus ook zal gebeuren in verband met de casting. Die zal toch in de komende maanden / weken moeten worden bekendgemaakt. Voor een trailer zal het dit jaar te vroeg zijn, tenzij men een soort teaser klaarstoomt voor eind 2014.

In het najaar verwachten we uiteraard wel al Star Wars: Rebels, de nieuwe animated serie. De serie is het eerste echte resultaat wat we te zien krijgen sinds Disney LFL en Star Wars kocht.

Uiteraard zijn er ook de talloze boeken, comics, toys en events. TeeKay-421 zal jullie zo goed mogelijk inlichten over alles wat staat te gebeuren!