TeeKay-421 Magazine 68 op komst

Begin juni verschijnt TeeKay-421 Magazine 68. Het centrale thema in die uitgave is ‘Knights of the Old Republic’. Aangezien weldra alle focus zal liggen bij ‘Rebels’ en ‘Episode VII’ vonden we het een gepast moment om eens terug te blikken op een hele lange periode uit het SW-universum die uit de doeken werd gedaan in comics, games en leesboeken. Uiteraard staan er ook tal van andere artikels in. Zo blikken we uitgebreid terug op ‘The Lost Missions’ van ‘The Clone Wars’, is er een ruime update over ‘Episode VII’ en bespreken we de recentste clubactiviteiten.

Inhoud TeeKay-421 Magazine 68:
– Twee exclusieve covers !
– Episode VII casting en nieuws
– From the planet: Star Wars Identities, Antwerp Convention
– The Lost Missions: review en analyse
– KotOR: Overzicht
– KotOR: Old Sith Wars
– PeeKay # 23
– KotOR: Revan
– Matte paintings TESB
– Droids: The Great Heep part 1
– Interviews: Drew Karpyshyn (schrijver KotOR en TOR) en Laurie Goode (ANH)
– Kenner vintage 12″ dolls
– Tales of the Jedi comics
– Boekbesprekingen
– En nog veel meer !