Vier samen met ‘Star Wars Rebels’ May the 4th !

Vier samen met Star Wars Rebels een onvergetelijke May the 4th! Van 2 tot en met 30 mei krijg je bij een minimumaankoop van 15 euro LEGO Star Wars producten een extra Inspiration Pack. In deze box zit een poster, een sleutelhanger, ‘Star Wars Rebel’s buttons en stickers waarmee een zelfgebouwde LEGO droid versierd kan worden. Achteraf kunnen bouwers een foto nemen van hun droid, deze opladen op www.disney.be/lego en kans maken op tal van coole en unieke prijzen!

2 mei wordt ook een topdag in Wijnegem Shopping Center. Ter lancering van de actie zullen Darth Vader en een aantal Stormtroopers die dag 3 maal een verrassingsact uitvoeren. Tot en met 23 mei kan je eveneens de ELEVADOR nemen, de Star Wars Rebels gethematiseerde liften. Welk kant zou jij kiezen? De Rebellion of the Dark Side?

Het feest gaat verder met de seizoensfinale van ‘Star Wars Rebels’ op 2 mei om 14u45 op Disney Channel. Op 3 mei zendt het leukste kanaal voor kids om 13u25 een ‘Phineas & Ferb Star Wars’ special uit gevolgd door ‘Star Wars Rebels: Opkomst van het verzet’ om 14u15.