Mini-Review: ‘Absolutely Everything You Need to Know’

‘Absolutely Everything You Need to Know’ is een sourceboek van DK Publishing dat deel uitmaakt van ‘The Journey to the Force Awakens’-reeks. Het is een mooi ge├»llustreerd boek van ongeveer 200 pagina’s dat eigenlijk gebouwd is rond een hele hoop┬áinteressante weetjes uit de films, ‘The Clone Wars’ en ‘Star Wars Rebels’. Zo kom je bijvoorbeeld te weten hoe groot de dieren zijn in de geheimzinnige onderwaterwereld van Naboo en met welke hits muziekgroepen als de Modal Nodes scoorden in de hitlijst.

Het boek bevat weinig doorlopende tekst, maar wel tal van korte stukjes tekst in tekstballonnen, kadertjes en verwijzingen. Er zijn vier grote hoofdstukken en een soort appendix over Episode VII (eigenlijk een maat voor niets) aanwezig. Deze uitgave is ideaal voor wie zijn kennis over weetjes wil opschroeven en voor wie hoge ogen wil gooien op de TeeKay Quiz in maart.

Een lange review van dit boek kan je lezen in TeeKay-421 Magazine 74. De inhoudstafel kan je nalezen op Yodapedia.

9781465437853-12-1024x617