Review: Kledij bij Carrefour Hypermarkten

Zoals je eerder op onze website kon lezen, kan je tegenwoordig nieuwe Star Wars kleding vinden bij de Carrefour Hypermarkten. Er zijn onder andere T-shirts voorradig voor heren, dames en ook voor kinderen, maar ook sweaters en pyjama’s voor kinderen. Wij ontvingen verschillende samples. Elke Star Wars fan draagt wel eens graag een T-shirt van zijn / haar favoriete filmserie. De kledinglijn bij de Carrefour Hypermarkten kost 15 € voor volwassen modellen en 12 € voor kindermodellen. We presenteren vier modellen (er zijn er nog meer beschikbaar in de winkel). De kwaliteit van de modellen is erg goed en ze zijn beschikbaar in verschillende maten.

Shirts_suspects1

Het eerste damesmodel is een modieus zwarte shirt met een helm van een Imperial stormtrooper waardoor enkele kleurschakeringen lopen die wat doen denken aan de graffiti van Sabine Wren uit ‘Rebels’.

Het tweede damesmodel is een witte shirt met een erg mooie print van The Force Awakens. Op de print staat Rey centraal, geflankeerd door Finn, haar speeder, Chewbacca, BB-8, de Falcon en T-70 X-wings.

De sweater voor kinderen is ook zwart van kleur en toont een poster van de First Order uit The Force Awakens. Op deze knappe prent staan Kylo Ren, Captain Phasma, TIE fighters, Flametroopers, Stormtroopers en een First Order Star Destroyer.

Het herenmodel is gemaakt uit witte stof met vooraan de tekst “Trust me I’m a Jedi” gemaakt uit flockdruk en daaronder in het klein het logo van Star Wars. Dit is een shirt voor wie niet zo houdt van drukke prints, maar toch een duidelijk statement wil maken.

Voor meer foto’s, bezoek onze Facebookpagina. Met dank aan The Walt Disney Company voor het schenken van de samples.