TeeKay-421 Magazine 75 op komst

Volgende week zal Magazine 75 in de brievenbus bij onze leden belanden. In het recente magazine met covers van Eric Lehtonen en Zoltan Simon, hebben we uiteraard aandacht voor The Force Awakens en de naweeën van de film. Er is uitgebreid aandacht voor events die plaatsvonden in België en waaraan TeeKay-421 deelnam, maar ook voor de achtergrond informatie uit de film. TeeKay-421 Magazine 75 zal voor nieuwe leden in beperkte oplage beschikbaar zijn tijdens de F.A.C.T.S. Spring Edition.

Magazine75

In ‘Knowledge & Wisdom’ gaat het over de dieren uit de film, in Yodapedia wordt de staat van het universum besproken en in ‘Civilized Age’ komen de familiemoorden aan bod. In ‘Van Schets tot Scherm’ wordt deze maal Admiral Ackbar behandeld. Voor een interview was het deze maal de beurt aan Niels Frederiksen, een officiële LEGO ‘Star Wars’ ontwerper. Verder hebben we aandacht voor ‘Rebels’ seizoen twee en zijn er flink wat reviews te lezen over heel wat boeken, comics, toys en games.