Mini-Review: Guardians of the Whills

‘Guardians of the Whills’ is een leesboek voor een ietwat jonger publiek dat begin mei verscheen. Het verhaal werd geschreven door Greg Rucka (‘Shattered Empire’). In dit boek, waarin elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een gedicht of tekst in verband met de Force, spelen Chirrut Îmwe en Baze Malbus de hoofdrol. Het recente verleden van het duo uit Rogue One wordt in het verhaal uit de doeken gedaan, alsook de recente geschiedenis van Jedha en de relatie van Chirrut en Baze met Saw Gerrera en zijn Partisans.


Wij vonden ‘Guardians of the Whills’ zeer aangenaam leesvoer. Rucka wist de personages goed weer te geven en zorgde ervoor dat het boek geschikt is voor lezers van alle leeftijden. Een ruime review vind je terug in TeeKay-421 Magazine 81 (september)!

Tim Veekhoven