TeeKay-421 Magazine 80 op komst

Eind mei zal TeeKay-421 Magazine 80 worden opgestuurd naar al onze leden. Magazine 80 is alweer een ontzettend ‘druk’ magazine geworden met heel wat belangrijke artikels die inspelen op de actualiteit. De covers zijn van Eric Lehtonen en Anton van Dort.


In TeeKay-421 Magazine 80 hebben we voornamelijk aandacht voor Star Tours: The Adventures Continue en de status van ‘Star Wars’ in Disneyland Parijs. Maar uiteraard zijn we ook Twintig jaar TeeKay-421, Veertig jaar ‘Star Wars’, en ‘Star Wars: Rebels’ niet vergeten!


* Het laatste nieuws, samengevat van de laatste drie maanden!
* Twintig Jaar TeeKay-421: Deel 2
* Evenementen: Twintig Jaar TeeKay-421, Brussels Comic Con, FACTS, Quizmeeting
* Star Tours: The Adventures Continue
* 40 jaar Star Wars: ‘Star Wars’ in onze pers anno 1977 – 1978
* PeeKay: Star Tours!
* I am you builder: LEGO
* Star Wars Tattoos
* Old Fossil: Jeugd & Vintage Deel 1
* Van Schets tot Scherm: Endor
* Boekbesprekingen, toys en comics !
* En nog veel meer !