Mini-review ‘Star Wars: Squadrons’

Na ‘Star Wars: Jedi Fallen Order’ waren de verwachtingen voor een nieuwe ‘Star Wars’-game natuurlijk zeer hoog. Na drie dagen, wat op zo’n 18 uur ongeveer neerkomt, met de game te hebben gespeeld, moet ik zeggen dat mijn indruk positief is. Enkel bugs kunnen momenteel de pret nog wat bederven. Zo heb ik een glitch gehad waar ik in brand bleef staan en continue stierf, net als een paar game chrashes die mij noodzaakte mijn PS4 te heropstarten. Maar die zullen (kunnen) er bij updates wel uitgehaald worden.

De single player zet je een zes à negen uur terug, afhangend van de moeilijkheidsgraad die je speelt. Leuke knipogen naar ‘Star Wars’-films en -reeksen (prequels, ‘The Clone Wars’, ‘Rebels’) zijn leuk om te zien en te horen en laten blijken dat er veel aandacht is besteed en dat ze rekening hebben gehouden met alles wat ‘Star Wars’ is.

Multiplayer is zeer uitdagend en best wel moeilijk. Daar moet ik mezelf wat meer nog in verdiepen.

Verwacht geen AAA titel en daarom is de prijs €40,00 in plaats van de gewoonlijke €60/€65. Meer details over de multiplayer en single player komen er in de volledige review in het volgende TeeKay-421 Magazine.

Review door Ruben Goovaerts