Mini-review: Into the Dark (The High Republic)

‘The High Republic: Into the Dark’ is het tweede belangrijke leesboek uit The High Republic. Het verhaal speelt zich op hetzelfde moment af als de gebeurtenissen in ‘Light of the Jedi’, maar uiteraard nu met een andere groep personages in de hoofdrol.

Padawan Reath Silas voelt zich vooral thuis in de Jedi Archives, maar zijn Master Jora Malli vindt dat het tijd is dat Reath wat uit zijn schulp komt en plant voor hem een missie naar de grens met de Outer Rim. Samen met drie andere Jedi en drie bemanningsleden van hun transportschip komt Reath terecht in een spannend, gevaarlijk en mysterieus avontuur.

Een langere review kan je lezen in TeeKay-421 Magazine 96, maar dit boek krijgt van ons zeker een positieve review, net als ‘Light of the Jedi’.