Nieuwe feature(s) op Disney+

Er komen er nieuwe ‘Star Wars’ features aan op Disney+. De vraag is alleen wanneer wij ze hier gaan te zien krijgen. Herinner de laattijdige release van de vintage cartoons.

De eerste werd aangekondigd op een Spaanse Disney+ release lijst: Star Wars: Galaxy of Sounds. Het betreft 7 afleveringen en zal; verschijnen op 29 September.

De andere release is gelekt door Amazon die een nieuw Star Wars shirt geplaatst heeft. In de beschrijving staat: “Show off your favorite creatures from a galaxy far, far away with this adorable Wampa t-shirt celebrating Star Wars: Galaxy of Creatures. Star Wars: Galaxy of Creatures is a series of 12 animated shorts that explore Star Wars wildlife with heartwarming and hilarious vignettes.” Mogelijk kan dit ook een release zijn op YouTube, maar we vragen ons af of ze daarover merchandising zouden uitbrengen.