Disney: Galactic Starcruiser

Deze week werd er een mediatrip gepland aan boord van de Halcyon, de Galactic Starcruiser waar je binnenkort twee nachten en drie dagen kan verblijven in Walt Disney World. De berichten zijn uiteraard positief, al beamen ze ook wel dat er nog hier en daar werk is. Wie zou er uiteindelijk geen positieve review geven als je een cadeau van minstens $ 5.000 hebt gekregen. Maar er zijn ook reviews die objectiever zijn en die weliswaar benadrukken dat het er allemaal fantastisch uitziet en heel leuk is, maar niet voor iedereen. De prijzen zijn voer voor discussie. Een verblijft voor twee volwassenen kost bijna $ 5.000. Een verblijft voor drie volwassenen en een kind komt op $ 6.000. Het is wel geen gewone vakantie, maar een verblijf vol activiteiten en een mix van een escape room en een op te lossen mysterie.

Dit is zo een objectieve review.