Nieuwe reportage in Vanity Fair

De traditie wordt voortgezet. Vanity Fair heeft opnieuw een reportage geplaatst over ‘Star Wars’ met deze maal een focus op de nieuwe liveaction reeksen die momenteel in productie zijn of verwacht worden op Disney+, namelijk ‘Obi-Wan Kenobi’, ‘Andor’, ‘Ahsoka’ en ‘The Mandalorian’ S3. Op de cover staan dan ook Rosario Dawson, Pedro Pascal, Ewan McGregor en Diego Luna in hun rollen uit de serie. Er zijn ook nog extra foto’s waarop onder andere Mon Mothma staat uit ‘Andor’. Het lange artikel gaat vooral over de nieuwe series en over de overgang van films naar series. Zo was er ooit een plan om Boba Fett te laten optreden in een film van James Mangold (‘Indiana Jones 5’).

Er is ook sprake van een nieuwe serie met de codenaam ‘Grammar Rodeo’ (een verwijzing naar ‘The Simpsons’). Die serie zou zich in dezelfde periode afspelen als ‘The Mandalorian’. Het verhaal is geheim, maar jonge acteurs zouden de hoofdrollen spelen, zoals uit de klassiekers in de jaren ’80 zoals ‘The Goonies’ of recenter zoals in ‘Stranger Things’

Cover van het magazine

Kathleen Kennedy had het ook over nieuwe films. Ze herhaalde opnieuw “dat er een plan” is, maar dat het verhaal voorrang heeft op de manier waarop het verteld wordt. Volgens Vanity Fair zou de film van Taika Waititi en Krysty Wilson-Cairns eerst verschijnen, ‘Rogue Squadron’ van Patty Jenkins lijkt toch nog niet volledig van de radar verschenen.

Bron: Vanity Fair
Bron: YouTube (maken van de foto’s)