Celebration: Lars Mikkelsen is Thrawn

Het belangrijke panel rond ‘Ahsoka’ is afgelopen op Celebration. Door de trailer van gisteren waren er uiteraard al veel acteurs bekend, maar een vraagteken moest nog worden opgelost. Wie zou namelijk Grand Admiral Thrawn gaan spelen? De keuze is dan toch gevallen op Lars Mikkelsen, de broer van Mads, die in ‘Rebels’ zijn stem schonk aan Thrawn op voortreffelijke wijze.

Componist Kevin Kiner (TCW, Rebels …) zal de muziek verzorgen voor de serie. De regisseurs werden ook aangekondigd: Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Patel en Rick Famuyiwa.

De cast: Rosario Dawson als Ahsoka Tano, Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Lars Mikkelsen als Thrawn, Eman Esfandi als Ezra Bridger, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Ray Stevenson als Baylan Skoll, David Tennant als Huyang, Genevieve O’Reilly als Mon Mothma, Diana Lee Inosanto als Morgan Elsbeth, Ivanna Sakhno als Shin en Hayden Christensen als Anakin Skywalker.