Celebration: Series update

Daarnet vond het grote Lucasfilm panel plaats op Celebration. We vatten kort de belangrijkste items uit het panel samen.

‘Andor’ seizoen 2: De opnames zijn halfweg en zullen eindigen in augustus. Het tweede seizoen wordt in de late zomer van 2024 uitgezonden. Een trailer werd getoond.

‘The Acolyte’: Heeft een vernieuwd logo en een sizzle-reel werd getoond met wat footage van een veldslag. De show was voorgesteld als ‘Frozen ontmoet Kill Bill’ vanuit het standpunt van de bad guys. Joonas Suotamo (Chewbacca) zal een Wookiee Jedi Master spelen genaamd Kel Naka (spelling?). Lee Jung-jae speelt ook een Jedi Master, Dafne Keen haar personage gebruikt een lightsaber in de serie.
De opnames stoppen in mei en de serie komt in 2024 naar Disney+.

‘The Mandalorian’: Footage werd getoond van een van de resterende episodes van ‘The Mandalorian’. Rick Famuyiwa fungeert als regisseur van beide episodes.

‘Skeleton Crew’: De regisseurs van het seizoen zijn: Jon Watts, David Lowery, The Daniels, Jake Scherier, Bryce Dallas Howard en Lee Isaac Chung. Jude Law zal een Jedi spelen en een van de kinderen in de reeks is een Ortolan. Een trailer voor Skeleton Crew wordt getoond en daarin zien we Vane, de Nikto piraat uit ‘The Mandalorian’ seizoen 3. Kerry Condon, Kyriana Kratter, Timothy Smith en Ravi Cabot-Conyers zijn gecast in de serie als de kinderen. De serie zou toch nog dit jaar worden uitgebracht op Disney+.

‘Ahsoka’: Een trailer werd getoond. Elizabeth Winstead zal Hera Syndulla spelen. Ray Stevenson speelt een ‘Dark Jedi’, net als Ivanna Sakhno.