Hasbro update

Hasbro heeft weer een online update uitgezonden over nieuwe items.

The Vintage Collection: Deluxe Luke & Grogu (met veel accessoires!), 2-pack Wicket & Kneesaa in animated doos met munten (de Kneesaa-munt is gemaakt van de originele munt die nooit verscheen) en de Grand Inquisitor uit ‘Obi-Wan Kenobi’.

Black Series: Battle Damaged General Grievous (Gaming Greats), Darth Malgus deluxe (Gaming Greats), Din Djarin uit ‘The Book of Boba Fett’ (updated), Wicket (repack), Chewbacca RotJ (repack), Clone Trooper Phase Ii (wit), MagnaGuard en Ahsoka Tano ‘The Clone Wars’ S3 outfit.

Roleplaying: Ax Woves electronic helm

Pipelines: Allen Black Series:
Nieuw: R4 Greef Carga, Anakin Episode I, Padmé Amidala Episode I Battle Dress, Carson Teva helm
Archives: Bo-Katan, Luke X-wing pilot, Darth Vader ANH, Stormtrooper 2022, Paz Vizsla