Nieuwe release: Lucas’ Wars

Standaard Uitgeverij brengt de graphic novel Lucas’ Wars uit. Dit boek vertelt het memorabele verhaal van het maken van ‘Star Wars’ vanuit het oogpunt van bedenker George Lucas. Het verhaal neemt je mee doorheen Lucas’ jeugd en andere cruciale punten tijdens het proces van het maken van ‘Star Wars’. Ook al ben je vertrouwd met het verhaal, je zal sowieso genieten van deze originele graphic novel. De art is stilistisch erg mooi en het kleurenpalet is opvallend. De auteur beroept zich op officiĆ«le bronnen en op interviews en getuigenissen van medewerkers van de film. Deze release is uitermate geschikt voor iedereen met interesse in ‘Star Wars’.

In TeeKay-421 Magazine 106 (release eind november) reviewen we de Franse uitgave.

Meer info: Standaard Uitgeverij #standaarduitgeverijstrips