Disney+ vermeldt slechts twee series

In een nieuw persbericht heeft Disney+ slechts twee series van ‘Star Wars’ aangekondigd voor 2024: ‘Skeleton Crew’ en ‘The Acolyte’. Van ‘Andor’ seizoen 2 of van ‘The Bad Batch’ seizoen 3 is er geen sprake.

Het is uiteraard geweten dat de staking van de schrijvers in de USA voor heel wat vertraging heeft gezorgd. Toch lijkt het ons vreemd dat men het enkel bij deze twee series zou houden. ‘Andor’ zou effectief kunnen verschoven worden naar begin 2025, maar ‘The Bad Batch’ was al gevorderd tot in de uiteindelijke montage van het laatste seizoen. En dan is er ook nog het tweede seizoen van ‘Tales of the Jedi’, een mini-serie die bestaat uit kortere episodes. Mogelijk is dat de verklaring waarom men ‘Tales’ niet zou opgenomen hebben in het overzicht.

Mogelijk hebben ze enkel voor de twee series gekozen omdat ze daar absoluut zeker van zijn dat deze zullen verschijnen in 2024. De laatste jaren is er effectief veel nieuwe content verschenen en daarom zouden twee nieuwe series in 2024 best weinig zijn, zeker als je weet waarmee men nog allemaal bezig is. Vanuit Lucasfilm is het zoals meestal windstil wat betreft officieel nieuws. Afwachten op meer nieuws is de enige boodschap.

Bron: StarWarsNews.Net