LEGO Update

LEGO heeft een update gepost met daarin de items die op 4 mei beschikbaar zullen zijn.

USC TIE Interceptor: Deze grote set (en update) bevat bijna 2.000 blokjes en is 40 centimeter lang. De set komt met een TIE pilot en een mouse droid.

Mos Espa Racing Diorama: Is een diorama set van 718 stukjes met de podracers van Anakin en Sebulba die Arch Canyon passeren. Er is een plaatje bijgeleverd met de tekst “Remember. Concentrate on the moment. Feel. Don’t think. Use your instincts.” Deze set was ook al online verschenen.

Maul’s Sith Infiltrator: Is een kleinere set van 640 stukjes met Maul, Qui-Gon Jinn en Anakin. Deze set was al gelekt online.

Droideka: Is een brick-built destroyer droid van 583 stukjes.

The Phantom Menace: Er komt ook een set van BrickHeadz figuurtjes uit Episode I. Anakin, Amidala, Panaka, Jar Jar, Maul en Qui-Gon zitten in de set.

Clone Commander Cody: Komt ook als BrickHeadz figuur.

BARC Speeder Escape: Was al gelekt en komt met Grogu, Kelleran Beq en twee clone troopers. Een kleine set van 221 stukjes.

The Force of Creativity – Dit is een 312 pagina’s tellend hardcover boek met allerlei collectable memorabilia en interviews. Er is art voorzien, character ontwerpen en het boek biedt een goed inzicht in de wereld van LEGO Star Wars.

Bron: Brickset