Releasedatum: August 2022

Magazine 101

Juni – Juli – Augustus 2022 

In #101 staat de miniserie ‘Obi-Wan Kenobi’ die recent verschenen is centraal. Naast uitgebreide episode beschrijvingen met leuke trivia bespreken we verder de serie in detail met artikelen als een overzicht van Jedi die Order 66 wisten te overleven, een overzicht wie nu precies Tera Sinube was en in ‘Age of Legends’ bespreken de eerste paar keer dat Obi-Wan terugkwam in de comics in de jaren ondanks zijn vroege dood in de films en voordat de Prequels behandeld konden worden. In ‘Creating Worlds’ kijken we naar het achter de schermen ontstaan van de scene in Obi-Wan’s huis.  Voor de jonge leden onder ons zijn de leuke spelletjes en weetjes in PeeKay ook over de Jedi Master en Darth Vader.

Een, bijna vergeten, jubileum wordt ook belicht in dit magazine, namelijk die van de Special Editions. Die zijn dit jaar ook 25 jaar oud geworden, net zoals onze fanclub.

Wat betreft de fanclub zijn er weer verschillende events geweest waar we bij stil staan zoals Celebration. Maar ook is er het derde grote interview dat, geheel toepasselijk, ook gaat over het ontstaan en evolutie van ons eigen events.  Ben je zelf niet naar een event of op vakantie geweest dit jaar? Bekijk dan gerust ‘LEGO Star Wars Summer Vacation’ op Disney+ en ontdek dan met ons artikel alle leuke trivia die je mogelijk gemist hebt in deze kortfilm.

Vaste rubrieken over de Power of the Force figuren, LEGO, de reviews en ‘Let The Wookiee Win’ (Deel 3 in ons 40-jaar LucasArts overzicht, met nu de Prequel-periode) mogen niet ontbreken. Maar ook nieuw vanaf dit magazine is een overzichtsrubriek series over de West End Games RPG boeken, die tot op de dag van vandaag waardevolle informatie bevatten.

Helaas is er in dit magazine ook een In Memoriam te betreuren, te weten die van Colin Cantwell, een belangrijke ontwerper en modelmaker voor A New Hope.

Cover: Mathilde Machuel / Backcover: Kevin Beentjes
Eindredacteur: Tim Veekhoven             
Redacteurs: Kevin Beentjes, Sander de Lange en Annelies Vervoort
Corrector: Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants, Julian De Backer en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Julian De Backer, Kevin Beentjes, Kris Snels, Kris Van de Sande, Mathilde Machuel, Randy Roelants, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,