Releasedatum: May 2022

Magazine 100

TeeKay-421 Magazine 100 werd begin juni 2022 uitgebracht. Het is het eerste Magazine met het vernieuwde logo.

Dit jaar bestaat TeeKay-421 25 jaar, maar dat is niet de enige mijlpaal van de fanclub die te vieren valt. Zo ook het verschijnen van dit Magazine #100, een nummer dat 25 jaar geleden een verre toekomstdroom leek te zijn. Uiteraard dus veel aandacht voor de fanclub in dit magazine met een tweede grote interview, ditmaal over het ontstaan en evolutie van het magazine. Maar ook artikelen zoals ‘Creating Worlds’ (de legendarische scene met TK-421 waaraan we onze naam ontlenen), de verschillende events die geweest zijn, een mooi kleurenoverzicht van alle 100 covers die het magazine gehad heeft gehad en zelfs een overzicht van de uitgekomen TeeKay-421 merchandise, vind je terug in dit magazine. Ook maken we een sprong in de wereld van de podcast met de lancering van de (vernieuwde) ‘TeeKay-421, Do You Copy?’ podcast. In een artikel stellen we de podcast panelleden voor.

Wat betreft het twintig jaar bestaan van Attack of the Clones hebben we een aantal van onze leden gevraagd herinneringen op te halen en bespreken we de wapens die de Geonosians gebruikten.

Een andere verjaardag waar we bij stil staan is die van John Williams, die 90 jaar is geworden. We bespreken in een artikel zijn leven en zijn carrière, die nog steeds doorgaat met het recent uitkomen theme dat hij schreef voor ‘Obi-Wan Kenobi’. Over die serie gesproken, wie zijn nu precies de Inquisitors die achter hem aan zitten? Die vraag behandelen we ook in dit magazine. Ook is er aandacht voor Owen Lars.

Helaas is niet alles feest in dit magazine, met het overlijden van Alan Ladd Jr. In een eerbetoon aan hem leggen we precies uit waarom hij een van de belangrijkste figuren achter Star Wars is gebleken.

En naast alle vaste rubrieken hebben we zelfs nog plek weten te vinden voor een overzicht door de jaren heen van de officiële Star Wars website, StarWars.com.

Cover: Lizzi Carter / Backcover: Kris Snels 
Eindredacteur: Tim Veekhoven             
Redacteurs: Kevin Beentjes, Sander de Lange en Annelies Vervoort
Corrector: Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants, Julian De Backer en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Julian De Backer, Kevin Beentjes, Kris Snels, Kris Van de Sande, Lizzi Carter, Randy Roelants, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,