Releasedatum: March 2022

Magazine 99

December 2021 – Januari – Februari 2022 – Magazine 99 

In 2022 zijn er heel wat jubileums en feesten om te vieren, en dat gecombineerd met een druk uitzendschema van series op Disney+ zal er voor zorgen dat dit jaar geen gebrek zal zijn aan onderwerpen om te behandelen in het magazine.

Voor TeeKay-421 Magazine 99 nemen we dan ook een voorsprong op het jubileum van Attack of The Clones, dat eigenlijk in mei begint, met niet enkel een schitterende cover van Mathilde Machuel, maar ook in artikelen zoals: ‘Creating Worlds’ (Anakin & Padmé’s liefdesverhaal), halen medewerkers herinneringen op van de release van de film, kijken we naar de verschillende genres die terug  te vinden zijn in AotC, hebben we een overzicht van alle betrokken partijen en organisaties van de Confederacy of Independent Systems, maar ook van de bezoekers van Dex’s Diner. Sifo-Dyas is het onderwerp in ‘Yodapedia’ en ‘Old Fossil’ geeft een overzicht van de verschillende door Hasbro uitgegeven Republic gunships, maar ook een top 10 van leukste actiefiguren uit AotC.

2022 is ook het jaar dat onze eigen fanclub 25 jaar jong is geworden, en hoewel het merendeel van de festiviteiten gepland staan voor Magazine 100, blikken we in dit magazine al terug op de begin periode en hoe de club ontstaan is.

Een ander jubileum, die misschien wat ondergeschoven lijkt te geraken, is dat van veertig jaar Lucasarts, de gametak van Lucasfilm. In ieder magazine van dit jaar gaan we een voerzicht brengen van deze vier decennia, met in dit magazine: Deel 1: de vintage jaren (Eerste generatie & arcades).

Dat het magazine bomvol zit blijkt ook wel in deze opsomming, als een nieuwe reeks op Disney+ nu pas in de vijfde alinea benoemd wordt: The Book of Boba Fett was in zijn geheel te zien de afgelopen periode en zoals met iedere serie komt ook nu weer een overzicht langs van alle afleveringen.

Cover: Mathilde Machuel / Backcover: Ruben Goovaerts
Eindredacteur: Tim Veekhoven             
Redacteurs: Kevin Beentjes, Sander de Lange en Annelies Vervoort
Corrector: Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants, Julian De Backer en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Julian De Backer, Kevin Beentjes, Kris Van de Sande, Mathilde Machuel, Randy Roelants, Ruben Goovaerts, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,